Logo Grup de Teatre Paranys
Logo Farsants Universals
Sota teràpia
Instagram Facebook YouTube WhatsApp

SOTA TERÀPIA

Obra disponible CONTRACTAR

Sinopsi

En una nit de divendres tres parelles són convidades a participar d’una particular i relaxada sessió de teràpia: un intercanvi d’experiències personals, de desitjos, de somnis i frustracions. Aparentment res massa extraordinari. Però algú està absent en aquest experiment: la sessió aquest cop es desenvoluparà sense la tutela de la professional i la portaran a terme els mateixos pacients.

A poc a poc una maquinària impensada s’engegarà i desencadenarà confessions, reclams, veritats i mentides en un camí desenfrenat. Un desenfrenament difícil de detenir quan s’engega. En aquest espai concebut especialment per a aquesta tasca, els sis jugadors se sentiran aleshores impulsats a desplegar moviments, a actuar cadascun el seu joc ocult.

I el que es revelarà serà una forma inexorable i necessària per expressar el que estava vetllat; trencar amb l'ordenament de comportament social. Els codis i els aparellaments que havien funcionat fins avui ja no serveixen. I així sortirà a la llum una altra veritat…

Imatges

Directors

Jordi Gener Soto

Pep Maria Martínez Giralt

Personatges

Paula

Montse Mas Camprubí


Paula


Tamara

Dolors Garzón López


Tamara *


Tamara

Marta Jodar Ferrer


Tamara *


Andrea

Lídia Mallofré Cordero


Andrea


Robert

Carles Gutiérrez Burniol


Robert


Ariel

Albert Giralt Montañà


Ariel


Esteve

Jaume Carné
Coll


Esteve


* Personatge doblat

Properes actuacions

Vídeo

On s'ha representat

Obra disponible CONTRACTAR

Aquesta web utilitza cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Estic d'acord
Més informació
Top