Logo Grup de Teatre Paranys
Logo Farsants Universals
Animació d'esdeveniments
Instagram Facebook YouTube WhatsApp

ANIMACIÓ D'ESDEVENIMENTS

Espectacle disponible CONTRACTAR

Sopar temàtic

Ens trobem en un sopar d’entrega de premis de cinema. Tots els assistents poden ser guardonats.

Els personatges creats per a l’ocasió són:

L’ORGANITZADORA D’EVENTS. Que començarà, i acabarà, sobrepassada per les situacions que s’aniran succeint: res surt com estava previst, no arriben els convidats estrella, no aconsegueix fer fora gent que no ha de ser a la festa, hi ha un malentès amb la presentadora de l’acte, la seva ajudant és un destorb més...

L’AJUDANT DE L’ORGANITZADORA. Joveneta inclassificable: no sap, ni li interessa saber, quina feina ha de fer... Enlluernada pel fet de poder demanar autògrafs i fer-se “selfis” amb els famosos que creu reconèixer (no els veu bé, i quan es posa les ulleres de cul de got, encara menys)

LA “DIVA”. Actriu i cantant, a qui poca gent reconeix, que hi assisteix sense haver estat convidada, convençuda que tindrà algun premi...si més no un d’honorífic a la seva trajectòria artística.

DUES DONES DE LA NETEJA. Que, curiosament, no han acabat la feina a temps i aprofiten per quedar-se, fer el tafaner, “col.laborar” en tot el que poden i complicar més les situacions.

DOS TÈCNICS DE MANTENIMENT. No saben ben bé què estan instal·lant o arreglant, però no deixen de provar-ho...

DUES “TIETES”. Que, sortint de la perruqueria i de camí cap a berenar, han vist tanta gentada i s’hi han acostat, per “treure el nas”. Quan saben que és un sopar i que són gent de cinema, tindran molt clar que hi entraran (segurament hi haurà croquetes...) i hi “participaran” tant com puguin.

LA PRESENTADORA. Que s’equivoca de temàtica i s’ha d’anar a canviar de roba i de discurs... Mentrestant tots els personatges sobrevinguts van presentant els premis...amb la desesperació de l’organitzadora.

LA PRESIDENTA DE L’ACADÈMIA DEL CINEMA. Que fa el corresponent discurs, punyent, com sempre... Un discurs reivindicatiu que fa referència a problemes reals dels assistents a l’acte, “disfressats” amb el vocabulari del món del cinema.

Mentre els assistents van arribant se’ls ofereix una divertida benvinguda, on van coneixent tots els personatges. Durant el sopar es fan petites intervencions per amenitzar-lo i, a l’hora del cafè, es realitza l’entrega de premis... Tot plegat un xic accidentat! Tampoc hi falta el toc musical a càrrec de la “diva” que, finalment no obté cap premi i s’ho agafa molt malament.

Tot un “xou” al més pur estil de Hollywood (més o menys...)

Aquest espectacle es va estrenar amb motiu del sopar de celebració de la festa de Sant Antoni i Santa Rita organitzat per l’Associació de Personal de l’Ajuntament de Manresa.

Fotografies gentilesa de Genís Saez.

Imatges

Visita i sopar al Castell

Després de fer una visita per totes les habitacions i racons del Castell ens disposem a fer un bon sopar medieval al seu acollidor menjador.

Mentrestant els comensals sopant els hi oferim una explicació de "com captenir-se a taula" per tal de fer-ho adequadament a l'època i tot seguit celebrem una "subhasta d'esclaus" intentant vendre a un bon preu algun dels visitants.

Imatges

Premsa

Sopars de la Patronal Metal·lúrgica

Hem fet gaudir al llarg de tres edicions als comensals del sopar de la patronal metal·lúrgica de la Catalunya central fent d’amfitrions durant tot l’acte.

En una ocasió rebíem als convidats vestits d'època i amb les nostres millors gales per tal d'adequar l'espai a principis del segle XX. El segon sopar que vàrem amenitzar ho vam fer posant-nos el mono de treball i convertint el menjador en un taller mecànic amb uns personatges un xic "tronats".

I en el tercer sopar ens vam tornar a transformar en personatges de principis el segle XX però aquest cop, gent del poble sense gaires recursos, de fet va ser-hi el capellà de la parròquia i tot.

Imatges

Premsa

Contractació Animació d'Esdeveniments

Si fa falta animar, presentar, conduir o dinamitzar qualsevol acte com pot ser un sopar, una trobada o mil i una coses, no ho dubteu, nosaltres estem preparats per fer-ho.

Només ens heu d'escriure o bé trucar-nos per telèfon i tot seguit ens posarem a treballar pensant què és el millor us podem oferir segons les vostres necessitats.

Per pressupost o més informació escriviu-nos un missatge o bé contacteu telefònicament.

CONTRACTAR

Aquesta web utilitza cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Estic d'acord
Més informació
Top