Logo Grup de Teatre Paranys
Logo Farsants Universals
Teatre al carrer
Instagram Facebook YouTube WhatsApp

TEATRE AL CARRER

Espectacle disponible CONTRACTAR

Les Teresines

Les Teresines, formades per l'Anna Maria, la Maria Montserrat i la Maria Dolors, surten de passeig per Pineda de Mar. Ho fan acompanyades del germà solter, el Rosendo, que només té feina a empaitar homes guapos i fornits. Els acompanya el servei, sempre a la disposició de la família per a qualsevol tasca, format pel xofer, un home més aviat espès i el jardiner, un jove xitxarel·lo, cregut i amb més ganes de lligar que no pas de regar els geranis. També els acompanya la infermera que cuida les tres germanes, pendent de les seves constants vitals, les pastilles i arrossegant la cadira de rodes de la germana Maria Dolors, amb limitacions de mobilitat quan l'interessa, i amb tanta feina a cuidar de les velles, es descuida dels seus fills, que no té amb qui deixar-los perquè el seu home se n'ha anat de “parranda”. Els acompanya també la Iri, una joveneta adolescent, més pendent del mòbil que de respirar, amb les hormones desbocades, passant de l'eufòria a la depressió en qüestió de segons... vaja, tot un espectacle!

Imatges

Família Pagesa

Avui baixem del poble a veure si podem casar a la filla amb algun "estaquirot" que tingui la bossa dels dinerons ben plena, també hem portat el germà "curtet" a passejar perquè l’hi toqui una mica l’aire, a veure si espavila.

Imatges

Família Pija

La dona ha volgut anar de compres per aquests llocs de Déu, quin poc glamour!!!!, Ja l'hi deia jo que millor agafar el jet privat i arribar-se fins a Paris, però ella: que no, que no i que no... vull anar a sentir al mig de tot el "populatxo". Quin desastre!!!!

Imatges

Nuskita Flowers

La nostra més gran artista ha parat a fer unes compres a un petit poblet que l'hi ha demanat de promocionar el seu comerç. La gent estava esperant la seva arribada amb una gran festa... i és que la Nuskita Flowers és l'ambaixadora de la moda de Catalunya.

Imatges

Vídeo

Figures del Pessebre

Les figuretes del pessebre s'han escapat i volten per les paradetes de la fira de Sta. Llúcia. El dimoni escuat les persegueix per portar-les a l'infern. Podrà l’àngel celestial enviar al dimoni a les calderes d'en Pere Botero?

Imatges

Vídeo

Contractació Teatre Carrer

Si voleu amenitzar qualsevol espectacle, sigui de carrer o interior nosaltres ens adaptem a tots els formats possibles, fem guionatge i interpretació i la nostra especialitat és la interacció amb el públic i el teatre d'improvisació. Un cop els personatges tenen el seu rol i personalitat pròpia dins el muntatge ens adaptem a les necessitats de cada moment.

Per pressupost o més informació escriviu-nos un missatge o bé contacteu telefònicament.

CONTRACTAR

Aquesta web utilitza cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Estic d'acord
Més informació
Top